Ο Bill Maher μιλάει με τον Jon Stewart για τη νέα ταινία του

Vodpod videos no longer available.

Vodpod videos no longer available.

Την προσεχή Παρασκευή 3 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία του γνωστού και αγαπητού Bill Maher με τίτλο Religulous. Είναι ντοκυμαντέρ/κωμωδία με θέμα την γελοιότητα των θρησκειών. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αναγνώστες αλλά προσωπικά ανυπομονώ!

Advertisement

30 Responses to Ο Bill Maher μιλάει με τον Jon Stewart για τη νέα ταινία του

 1. Ο/Η Πάνας λέει:

  Πραγματικά ανυπομονώ αν και είχα την εντύπωση ότι θα έβγαινε νωρίτερα..

 2. Ο/Η γιωργος λέει:

  Χαχαχαχχα, ωραίος ο τύπος!
  Σοβαρά τώρα, αν τα έλεγαν αυτά στην ελλάδα, θα τους είχαν κάψει ζωντανούς, μέσα στο στούντιο, οι μπιστοί. Γιατί, προφανώς και ΔΕΝ ανήκουμε στα «progressive european nations» που ζηλεύει ο Μaher…
  Ακου United Stupids of America, αχχαχαχααχα!

 3. Ο/Η kakwalexina λέει:

  Ούιιιιιιι!!! Πάλ θα τρέχ ου παπαγιώργς να μαζεύ τσ γριές να τς βάλ στου ληουφορείου και να τς πάει ζ μπόλ στου κενεματόγραφου κι να καν τρισάγιου στου πηζουδρόμιου απόξου!!!
  Ούι ούι μανα μ γιέλιαααα!
  Πούτι θα νάρθ κατα δώθηνις να χαρού λίγου κι ηγώ η γηρόντσα η καψερή;
  Μη την ηυχή τς παναΐας παλκάρι μ, νά σ έχ καλα να πουρεύηση εικί ζ ξηνητειά…

 4. Ο/Η Διαγόρας λέει:

  Ω, κι εγώ ανυπομονώ. Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να παιχθεί στους κινηματογράφους εντό στο Ελλάντα; Γιατί εγώ δεν φαντάζομαι να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά που θα πάει, θα το δούμε στο ινντερνέτ. (Το ν διπλό, υποδηλώνει χωριάτικη προφορά, κατά το «νταχτιρντί».) Βρήκα ένα torrent πάντως, και ήταν ψεύτικο.

  Γιαγιάκα, μία διορθωσούλα μοναχά: το «ηυχή» γράφεται «ηφχή». Ας μην την σκοτώνουμε εντελώς τη γλώσσα μας.

 5. Ο/Η drigman λέει:

  Ενδιαφέροντα, φάνηκαν όλα αυτά. Όμως αν κατάλαβα καλά, με τα όσα αγγλικά καταλαβαίνω, λέει σε κάποια φάση ότι οι άθεοι είναι η άλλη όψη του νομίσματος ή του καθρέπτη των θρησκόληπτων γιατί είναι κι αυτοί δογματικοί και όσο δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη θεού άλλο τόσο δεν υπάρχουν και για τη μη ύπαρξη; Μου τη δίνει αυτό το «επιχείρημα» γι’ αυτό και με την επιφύλαξη, αν κατάλαβα καλά από τα αγγλικά του τύπου του βάζω ένα μείον.

 6. Ο/Η SimonSays λέει:

  drigman καλά κατάλαβες στο περί θεού ερώτημα μάλλον αγνωστικιστής δηλώνει ο Bill Maher. Δεύτερη φορά τον ακούω να αυτοαποκαλείται ‘rationalist’ (ορθολογιστής). Γούστα είναι αυτά.

  Στο θέμα ‘θρησκεία’ τουλάχιστον είναι κατηγορηματικά εναντίον και για μένα αυτή είναι αρκετά γενναία θέση στην σημερινή κοινωνία. Εγώ προσωπικά παρακολουθώ την εκπομπή του (περισσότερο πολιτικού περιεχομένου) εδώ και χρόνια και δεν ντρέπεται να τα χώσει στη θρησκεία αλλά ακόμα και στους πιστούς. Ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος George Carlin.

 7. Ο/Η Mandarin λέει:

  Συμφωνώ με τον drigman, μου χτύπησε άσχημα αυτή η γνώμη, αν και μάλλον προσπαθεί να κρατήσει κάπως ίσες αποστάσεις για να δείχνει αντικειμενικός.

  Το επιχείρημα ότι οι άθεοι είναι δογματικοί αφού δεν δέχονται την πιθανότητα να υπάρχει θεός, αντίκειται στην επιστημονική μεθοδολογία των θετικών επιστημών αλλά ακούγεται τόσο λογικό πέρα από αυτή.

  Είναι απαραίτητο να διδάσκονται περισσότερο οι θετικές επιστήμες στα σχολεία, έστω και σε βάρος των άλλων μαθημάτων, γιατί βοηθούν τον άνθρωπο να σκέφτεται από μόνος του, σε αντίθεση με το να διαβάζει τις απόψεις που πρέπει να έχει, όπως συμβαίνει με μαθήματα όπως η ιστορία, τα θρησκευτικά, η φιλοσοφία, η κοινωνιολογία, λογοτεχνία, τα οποία έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να περιέχουν μόνο κρατική προπαγάνδα. Για το γεγονός ότι στο σχολείο τα παιδιά διδάσκονται πολύ περισσότερες ώρες αρχαία ελληνικά από νέα ελληνικά δεν θα το σχολιάσω, είναι εντελώς γελοίο.

 8. Ο/Η Άθεος λέει:

  Να σας πω την αλήθεια, έχω χρόνια να πάω κινηματογράφο… Ευκαιρία είναι για να πιάσω και τον παλμό του κόσμου από κοντά! Μην ανησυχείς, Διαγόρα, ότι δεν θα έρθει η ταινία στην Ελλάδα, ούτε και συ κακωαλεξίνα (σου άλλαξα τα στοιχεία γιατί αντιπαθώ την greeklish) ότι των χριστιανών θα τους κακοπέσει. Τέτοια θέλουν και αυτοί για να βρεθούν στις επάλξεις του αγώνα! Βλέπεις, έχουν τη σιγουριά της «θεϊκής αναγνώρισης»… τον παράδεισο στη τσέπη… αφού οι αρετές τους πια έχουν περιοριστεί μόνο στην καταδίωξη των αλλόπιστων!

 9. Ο/Η stardust30 λέει:

  σίγουρα θα την δούμε αυτήν την ταινία – είτε στο ίντερνετ είτε από τόρρεντ (σιγά μην έρθει ελλάντα να βγουν τα «χριστιανά» στα σινεμά να πετάνε λίθους και να αναθεματίζουν)..
  @ Διαγόρα όταν βρω τόρεντ θα σου στείλω λινκ 😉

 10. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Drigman and Simon,

  Δεν έχω δει τη συνέντευξη και δεν ξέρω πολλά για τις ιδέες του Maher, πέρα από ότι πάντα μου άρεσε πολύ ως κωμικός. Όμως μόλις ήρθα από το σινεμά, όπου είδα το Religulous. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει ούτε ψήγμα σχετικισμού ή αγνωστικισμού σε αυτήν την ταινία. Πρόκειται για μία ολομέτωπη, ευθεία και απροκάλυπτη επίθεση απέναντι στην ηλιθιότητα των θρησκειών. Η ταινία του Maher κάνει τα ντοκυμαντέρ του Dawkins να μοιάζουν… μετριοπαθή και φιλόθρησκα. Το Religulous είναι MUST. Ο Maher έχει πολύ μεγάλα… καρύδια. Τα βάζει με όλους, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, Μορμόνους, Σαϊεντολόγους, και όταν ακούει τα ηλίθια επιχειρήματά τους δεν διστάζει να γελάσει στα μούτρα τους. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μια τέτοια ταινία στην Αμερική!

 11. Ο/Η Πολυδεύκης λέει:

  Το ζήτημα «υπάρχει ή δεν υπάρχει» θεός είναι άνευ σημασίας. Ασφαλώς και η θετική και η αρνητική απάντηση περιέχει δόγμα. Δεν χρειάζεται να προσδιορίζονται οι άνθρωποι ώς πιστοί ή ως άθεοι.
  Το βέβαιον , ασφαλώς, είναι ότι υπάρχει ο Άνθρωπος. Το ζήτημα που τίθεται, συνεπώς, είναι τι κάνουμε ώς άνθρωποι.
  Αυτό το έχουν πει οι Έλληνες. Το εργαλείο τους είναι ο αδογμάτιστος λόγος, η αδογμάτιστη σκέψη δηλαδή ο ορθολογισμός.
  Όσοι ,μετέπειτα, φιλόσοφοι χρησιμοποιησαν αυτό το εργαλείο προσέθεσαν το λιθαράκι στην ανθρώπινη σκέψη, με κύρος.

 12. Ο/Η Άθεος λέει:

  Λοιπόν Πολυδεύκη, «δεν χρειάζεται να προσδιορίζονται οι άνθρωποι ως πιστοί ή ως άθεοι»;
  Μια φράση χωρίς νόημα!
  Οι χριστιανοί θα σε πουν άθεο, αν μιλήσεις για ορθολογισμό. Και οι άθεοι, άσχετο με το θέμα, αν όντως δεν προσδιορίσεις τον πιστό από τον άθεο!
  Αδογμάτιστοι ναι! Όμως ένας πιστός δεν είναι ποτέ αδογμάτιστος!
  Τώρα καταλαβαίνεις ότι η αρχική φράση είναι χωρίς νόημα;
  Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δεις το έργο!

 13. Ο/Η drigman λέει:

  Συγνώμη, αλλά η απόκριση ότι δεν υπάρχει θεός δεν είναι δόγμα, είναι απλή λογική. Πόσες φορές πρέπει να διευκρινιστεί ότι το βάρος της απόδειξης δεν το έχουμε εμείς, οι άθεοι, αλλά οι άλλοι, που πιστεύουν σε όλες αυτές τις ανοησίες, όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί εύστοχα θα καυτηριάζει ο εν λόγω κωμικός στην ταινία του. Μην ξανακούσω ότι ο άθεος είναι δογματικός, γιατί τα παίρνω στο κρανίο.

 14. Ο/Η Πολυδεύκης λέει:

  «. Μην ξανακούσω ότι ο άθεος είναι δογματικός, γιατί τα παίρνω στο κρανίο.» Ή λογική δεν είναι το δυνατότερο χαρακτηριστικό αυτής της φράσης!
  Ο όρος «άθεος» περιέχει την έννοια «θεός» . Γι΄ αυτό επιμένω ότι “δεν χρειάζεται να προσδιορίζονται οι άνθρωποι ως πιστοί ή ως άθεοι». Όμως δεν είναι αυτό το σπουδαίο ζήτημα.
  Το σπουδαίο ζήτημα είναι τι κάνουμε ως άνθρωποι. Αυτό το προσεγγίζουμε δια της λογικής , δια του ορθολογισμού. Στην Ελληνική φιλοσοφία δεν υπάρχει βιβλίο κανόνων όπως το ευαγγέλιο ή το κοράνι, διότι δεν υπάρχει δόγμα. Η απάνθρωπη απειλή της αιώνιας τιμωρίας είναι μειδαμινή. Η ηθική δεν πηγάζει από το θείο, δεν πηγάζει από τον φόβο του θεού, αλλά από την φιλοσοφία και τον πολιτισμό.
  Οι Έλληνες θεωρούν τον άνθρωπο σαν το τελειώτερο δημιούγημα την φύσης και άν έχει ελλατώματα, γι’ αυτό ευθύνται οι θεοί. Έχουν θεοποιηθεί οι ανθρώπινες ιδιότητες και δραστηριότητες δηλαδή έχει θεοποιηθεί ο άνθρωπος.
  Οι πιστοί διδάσκουν ότι ο άνθρωπος γεννιέται αμαρτωλός και πρέπει να σωθεί. Από τι άραγε;
  Το θέμα χρειάζεται και άλλη ανάλυση.

 15. Ο/Η brexians λέει:

  have a wonderfullllll week!
  And a poem by Blogger “thalassa”

  Demetrios the Traveller

  speak to me memory the language of seagulls
  behind the hills behind the sweating sight
  beds of sand tatooed by sudden wind
  curved and open crevices particles of the skin of earth
  with snake linear language
  where the path into the cliff blue turns white foaming
  air seeped through the stones ethereal as moans of this dry land
  disconnected lay dormant following the wind of others
  elevated lyrical images
  of islands in high sea half to light half to gray _darkness
  strains of memories

  wave rolling wave to become equal in motion… in distance
  into my mind to capture the essence
  aqua choreography
  the barren chest of isles producing depth not seen
  by my sweeping cantos of self unity
  sounds magical lured by the cardiac tunes
  murmuring the language of skin and love songs

  speak to me
  speak to me memory,
  the language of seagulls

 16. Ο/Η brexians λέει:

  τι κανεις μια βδομαδα περασε λοιπον

  Καλή εβδομάδα να έχετε, με ένα ποίημα από τον Λορέντζο Μαβίλη
  Have a nice week, with a poem by Lorenzo Mavilis

  LETHE

  Fortunate are the dead who forget
  the bitterness of life. When the sun sets
  and dusk follows, do not weep for them,
  no matter how deep your sorrow may be!
  At such an hour the souls are thirsty and go
  to οblivion’s crystal-cold spring;
  but the water will turn muddy,
  if a tear is shed for them by the beloved.
  And if they drink turbid water, they recall,
  passing through fields of asphodels,
  past sorrows that sleep within them.
  If you cannot but weep, at sunset,
  your eyes should lament for the living
  who seek to forget, but cannot do so.

  ‘Lethe’, or ‘Oblivion’ is a pessimistic poem. Mavilis mingles in it the ancient Greek belief about the Underworld, so well described by Homer in the Odyssey (XXIV, 1-14), and the Modern Greek tradition about the Realm of the Dead. According to Homer, the Underworld is a vast field where the plant asphodel grows.

  ΛΗΘΗ
  Καλότυχ’ οι νεκροί, που λησμονάνε
  την πίκρα της ζωής. Όντας βυθίσει
  ο ήλιος και το σούρουπο ακλουθήσει,
  μην τους κλαις, ο καημός σου όσος και να ‘ναι!
  Τέτοιαν ώρα οι ψυχές διψούν και πάνε
  στης λησμονιάς την κρουσταλλένια βρύση.
  Μα βούρκος το νεράκι θα μαυρίσει,
  Σα στάξει γι’ αυτές δάκρυ, όθε αγαπάνε.
  Κι αν πιουν θολό νερό, ξαναθυμούνται
  διαβαίνοντας λιβάδι’ απ’ ασφοδίλι,
  πόνους παλιούς, που μέσα τους κοιμούνται.-
  Α δε μπορείς παρά να κλαις, το δείλι,
  τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν,
  θέλουν -μα δε βολεί να λησμονήσουν.

  Η «Λήθη» είναι απαισιόδοξο ποίημα. Ο Μαβίλης αναμειγνύει σ’ αυτό την αρχαία ελληνική πίστη για τον Άδη, που με ενάργεια έχει περιγραφεί από τον Όμηρο στην Οδύσσεια (ραψ. κδ΄, 1-14), και την νεοελληνική παράδοση για τον Κάτω Κόσμο. Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Άδης είναι ένα απέραντο λιβάδι γεμάτο με ασφοδέλους.

 17. Ο/Η Ειμαι ο Off λέει:

  παιδες,λογικα για να λετε περι ακροτητων σε α’ προβολες αναλογων εργων εν ελλαδι καποια εμπειρια θα χετε.παντως πιστευω οτι αν επιβιωσει στο χάλι της αμερικης με τους πιστους των τηλεπροφητών και τη στενομυαλια των -κυριως- συντηρητικων θεουσων,εδω δεν θα χει ιδιαιτερα έκτροπα…αντε να κερδισει καναν extra μισθο ο Χ παπα-τραγος σε παραθυρο του αλτερ

 18. Ο/Η Orestis λέει:

  thelw pragmatika na sfiksw to xeri autounou pou skeftike ton titlo.
  Religulous!!!

  mipws brikate kanena link na to katebasoume i tha perimenoume to amazon?

 19. Ο/Η brexians λέει:

  Have a nice weekend with an old song from Demi Roussos

  It’s five o’clock
  and I walk through the empty streets
  thoughts fill my head
  but then still
  No one speaks to me
  My mind takes me back
  to the years that have passed me by
  (interlude)
  It is so hard to believe
  That it’s me
  that I see
  in the window pane
  it is so hard to believe
  that all this is the way
  that is has to be
  It’s five o’click
  and I walk through the empty streets
  The night is my friend
  And in him
  I find sympathy
  And so I go back to the years that have to past me by
  (interlude)
  It is so hard to believe
  That it’s me
  that I see
  in the window pane
  it is so hard to believe
  that all this is the way
  that is has to be

  It’s five o’click
  and I walk through the empty streets
  The night is my friend
  And in him I find sympathy
  He gives, gives me day
  gives me hope
  and a little dream too

  ελπιζω να είσαι καλα….
  σε περιμενουμε

 20. Ο/Η ΕΛΕΝΗ λέει:

  THE MAN FROM EARTH

  Σκηνοθεσία : RICHARD SCHENKMAN
  Παίζουν : DAVID LEE SMITH,TONY TODD,JOHN BILLINGSLEY,ELLEN CRAWFORD,ANNIKA PETERSON,WILLIAM KATT,ALEXIS THORPE

  Ο καθηγητής Oldman συγκεντρώνει έμπιστους επιστήμονες συνεργάτες και φοιτητές του για να τους ανακοινώσει κάτι απίστευτα εξωπραγματικό !Είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Έχει ζήσει 140 ολόκληρους αιώνες εξέλιξης: Είναι τρελός; ή είναι πραγματικά ένας «Cro-Magnon»;Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις που κατέχει για να αποδείξει επιστημονικά αν αυτό αληθεύει .Μέσα όμως από την εσωτερική αναζήτηση ,ξεπηδούν αναπάντητα ερωτήματα με απαντήσεις που σοκάρουν ,και οδηγούν σε μια αποκάλυψη που θα σφραγίσει τον κόσμο για ΠΑΝΤΑ!

  Δείτε Το Με Ήχο DOLBY DIGITAL 5.1 SURROUND SOUND

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB:9/10 (18500 VOTES)

  Από τον συγγραφέα του «Star Trek» και «Της ζώνης του λυκόφωτος» η ταινία The Man From Earth είναι από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν βγει ποτέ!
  Χρησιμοποιώντας ένα πραγματικά πρωτότυπο και απίστευτο σενάριο θίγει όλα τα θέματα της ανθρωπότητάς, της ιστορίας και της θρησκείας ,και απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει όλους μας.
  Με τις σπουδαίες ερμηνείες όλων των ηθοποιών το The Man From Earth καταφέρνει να κρατήσει την προσοχή σας για όλα τα 87 λεπτά της διάρκειάς του, και μεσουρανεί σε μια αναπάντεχη ανατροπή στην ιστορία.

  Μια ταινία που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε
  Κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα video club από την ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

 21. Ο/Η karakitsossecurity λέει:

  Με έφτιαξες, ούτε που την είχα ακούσει θα την δω μέσα στην εβδομάδα ευχαριστώ.
  Και ότι άλλο έχετε μην διστάζετε να το μοιράζεστε 🙂

 22. Το Man From Earth είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Κανένα απολύτως οπτικό εφέ, είναι μιάμισι ώρα συζήτηση!! ΜΟΝΟ!!! Κρυμμένο διαμάντι και πολλές έξυπνες μπηχτές στη θρησκεία.
  Με το Religulous πάνε παρέα, αν και τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις…

  Μπορείτε να τη βρείτε και στη δικιά μου γειτονιά, αν και προτείνω το torrent.

 23. Ο/Η robert λέει:

  καλησπερα παιδια.εχω παρακολουθησει λγιοαυτον τον αμερικανο κωμικο κι ειναι αληθεια πως μου αρεσε παρα πολυ.ειναι θεος και εχω λυθει στα γελια.πολυ εξυπνος,ευστοχος…και καλος ανθρωπος φαιενται συν τοις αλλοις.
  μπορεικαποιος να μου πει,να με διαφωτισει σχετικαμετο που μπορω να βρω στη γαμημενη χωρα αυτη που λεγεται ελλαδα,dvd του??στο μετροπολις που ρωτησα δεν ειχε ιδεα ο πωλητης.σε τορεντ επισης δε βρισκω.
  να αγορασω δηλαδη,να το κανω πιο λιανα, ενα dvd του εδω περα.υπαρχει περιπτωση να βρεθει κανα καταστημα η δυσκολο???
  τεσπαπαιδια ευχαριστω,οποιος μπορει ας με βοηθησει.απλως επειδη τον ψαχνω τον τυπο επειγοντως θελω να αγορασω κατι.η αν εχετε κανεις απο δω περα κανα ολοκληρο εργο-σοου του,στειλτε.
  το ιδιο ισχυει και για τον τζον στιουαρτ.πολυ εξυπνοςκι αυτος,οσο τον εχω παρακολουθησει.

 24. Robert,
  πήγαινε στο http://eztv.it/ και ψάξε για το «real time».
  Έτσι λέγεται η εκπομπή του. Έχει αρκετά. Θα βρεις και για τον Jon Stewart εκεί (Daily Show).

 25. Ο/Η robert λέει:

  θενκς μαν.να σαι καλα.μολις τα εντοπισα και ειμαι ευτυχης.:-)))
  παλι καλα που υπαρχουμε κιεμεις οι αθεοι να προχωρησει μπροστα κι οχι πισω η κοινωνια.
  αν και παιδια,ωραιοτο φορουμ κτλ εδω μεσα,αλλα εχω να πωτοεξης.καντε την για εξω.εγω προσωπικα βλεπω πολυ δυσκολο να αλλαζει η κατασταση εδω στην ελλαδα.σε ολα.θρησκεια,πολιτικη νοοτροπια,σχεση με τη φυση,σκουπιδια,περιβαλλον κτλ.
  ειναι δραμα εδω.ακομα και στις συζητησεις εδω για ολα αυτα τα θεματα οελληνς εχεισυνηθισει να γραφει για να εντυπωσιαζει τον αλλον κι οχι για να αποτυπωνει αυτο που αισθανεται για το θεμα αυτη την ωρα.
  μπειτε σε κανα ξενο σαιτ μεκανα φορουμ να το διαπιστωσετε.μιλανε πιο ανετα οι ανθρωποι εκει.
  τεσπαειναι πολυ μεγαλοτο το θεμα.εγω δε σκοπευω πανυτως να κατσω αλλο εδω.ειναι αισχος.400 χρονια ανατολης δεν αλλαζουνε ευκολα.επισης το παραμυθι με τους αρχαιους πλεον δεν το τρωμε.εδω και αιωνες ειμαστε ανατολιτες πλεον κι οχι ενας αυτονομος λαος με δημιουργικοτητα.εχουμε μαθει να καταστρεφουμεκι οχι να δημιουργουμε μονοι μας.ολ αυτα που γινονται στην τηλεοραση(και δνε εννοω τα σεξουαλικα),οι τσακωμοι,η παρεμβασεις θρησκευτικων ηγετων ειναι δραμα.
  ποτε δεν καταλαβα γιατι απο μικροι θεοποιουμε αυτη τη χωρα.ετσιμας μαθανε μαλλον.τεσπα ειναι πολυ μεγαλο το θεμα.
  θενκς φιλε για τον μπιλ.πανεξυπνος ανθρωπος.ειναι θεος….χα χα!

 26. Ο/Η Cafeeine λέει:

  Μιας και το θέμα μιλάει για τον Stewart, έχει ενδιαφέρον το τελευταίο επισόδειο του (5/2/2009) στο οποίο αναφέρεται στην πιθανότητα να εκλεγει αθειστής πρόεδρος στις ΗΠΑ.

  http://www.thedailyshow.com/full-episodes/index.jhtml?episodeId=217691

 27. Ο/Η SimonSays λέει:

  Ναι το είδα. Μεταξύ μας νομίζω ότι είναι είτε κρυφοάθεος είτε secular jew ο κος. Stewart γιατί όλο πετάει κάτι τέτοιες σπόντες.

 28. Ο/Η robert λέει:

  γεια σας παιδια εδω μεσα.αναρωτιεμαι απλα,επειδη τελευταια το ψαχνω αρκετα το θεμα,αν εχει παει κανεις σας αμερικη,η να γραφει απο κει ας πουμε η να χει μεινει εστω λιγο.σκεφτομαι να παω εκει,για λιγο η μονιμα κιολας,κιαναζητω ορισμενες πληροφοριες.
  αν καποιος εχει παει κι εχει επισκεφτει ορισμενα μερη εκει ας μου πει σας παρακαλα.
  το ξερω πως ειναι ασχετο σεμεγαλοβαθμομε το θεμαπου συζηταμε,απλατο αναφερω.οποιος μπορει ας με βοηθησει η ας μου στειλε ενα μηνυμα να τον ρωτησω.

 29. Ο/Η SimonSays λέει:

  robert σου απάντησα μέσω email.

Αρέσει σε %d bloggers: