Κυκλοφορία Ελληνικής Μετάφρασης του “Letter to a Christian Nation”

Απ’ότι δείχνουν τα πράγματα, οι Έλληνες αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν και τα δύο βιβλία του Sam Harris μεταφρασμένα στα Ελληνικά πριν το τέλος του 2007. Σήμερα έλαβα ηλεκτρονικό μύνημα από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ ότι έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία της Ελληνικής μετάφρασης του δεύτερου βιβλίου του συγγραφέα Letter to a Christian Nation «μέσα στο Νοέμβριο»*. Υπενθυμίζω ότι για την ίδια εποχή έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του Sam Harris: The End of Faith.

*Update 9/4/2007*: Συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου.
*Update 1/29/08*: Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

add to del.icio.us Add to Blinkslist add to furl Digg it add to ma.gnolia Stumble It! add to simpy seed the vine TailRank

Advertisement

3 Responses to Κυκλοφορία Ελληνικής Μετάφρασης του “Letter to a Christian Nation”

  1. Δε το ξέρω το βιβλίο, αλλά προβλέπω να το αγοράσω.

  2. Ο/Η Kelsos λέει:

    Ανυπομονώ να τα προμηθευτώ και τα δυο. Το End of faith είχα αποφασίσει να το αγοράσω, (στα αγγλικά) αλλά δυστυχώς μετά από μερικές ώρες περιήγησης σε διάφορα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερα να το βρω. Πάντως είναι ευτυχές, ότι τα βιβλία θα μεταφραστούν και στα ελληνικά.

  3. Ο/Η toomanytribbles λέει:

    είναι ενθαρρυντικό ότι κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία στην ελλάδα. ίσως θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα bookroll στο sidebar του μπλογκ ή ένα λινκ με προτάσεις βιβλίων στα ελληνικά ή και σε άλλες γλώσσες. το shelfari.com ή το books με το mylibrary του google μπορούν να εξυπηρετήσουν για το σκοπό αυτό.

Αρέσει σε %d bloggers: