Ιδού η διαφορά

Διαβάζοντας το άρθρο του Τάκη Μίχα για τα Ελληνικά ΜΜΕ και βλέποντας τη δημοσιογραφική κάλυψη στα Αμερικάνικα ΜΜΕ γύρω από την πρόσφατη κατάρρευση γέφυρας στη Μιννεσότα, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο διαφορετική θα ήταν η κάλυψη αν συνέβαινε το ίδιο στην Ελλάδα.

Προσέξατε φίλοι Έλληνες τι λείπει από τα άθρα; Δεν θα δείτε ούτε κομματικοποίηση της τραγωδίας και των ευθυνών, ούτε βλακείες για «την εικόνα της χώρας». Οι ειδήσεις γύρω από το θέμα είναι η επικέντρωση στην αναζήτηση των επιζόντων και οι σωστικές ενέργειες. Πρώτα ο άνθρωπος, μετά η προπαγάνδα.

Στην Ελλάς το αντίστοιχο συμβάν θα είχε τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη πρώτες μούρες στο γυαλί να πολεμούν άλλη μια φορά για την πανίσχυρη ψήφο με τον γνωστό κατηγορηματικό τόνο.

add to del.icio.usDigg itStumble It!Add to Blinkslistadd to furladd to ma.gnoliaadd to simpyseed the vineTailRank

Advertisement

One Response to Ιδού η διαφορά

  1. Ο/Η ΧοΧλιΔάκΙ λέει:

    Πες τα, πες τα….επίσης συμπληρώνοντας θα έβλεπες και τα αμέτρητα παράθυρα όπου ο ένας μιλάει πάνω στον άλλον και που και δέκα αυτιά να είχες δεν θα σε έφταναν….

    Καμιά φορά θεωρώ τις ειδήσεις εδώ εντελώς στεγνές (να μην μιλήσω για το βάρος που ρίχνουν στον καιρό, λες και όλη η Αμερική είναι αγρότες), αλλά το προτιμώ από το αλαλούμ των ελληνικών καναλιών, που οι πολιτικοί ψάχνουν τις κάμερες για δηλώσεις.

Αρέσει σε %d bloggers: